Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σαμποτάζ.....

Και ενώ οι Θεοί αποφάσισαν για των ανθρώπων γένος έρωτα ελεύθερο κάθε 5 λεπτά να κάνουν όπου γωνία βρούν, αυτοί οι ρασοφόροι άλλη γνώμη είχαν, και τα ρολόγια πείραξαν και με τους εργολάβους πλακάκια τ' καναν.


Και αυτά στα 4 λεπτά μηδένιζαν και πάλι απ' την αρχή, και οι εργολάβοι κατέστρεψαν όλες τις γωνίες και τις έκαναν ευθείες, και άλλες γωνίες δεν έκαναν, και όλοι οι δρόμοι μια ευθεία ήταν λες και σε τουαλέτα οδηγούσαν.
Και όταν το σφάλμα τους κατάλαβαν αυτοί οι εργολάβοι, πως μαλακία έκαναν με όλο ευθεία πράμα, κύκλους και μονο κύκλους άρχισαν να φτιάχνουν.


Μα και πάλι σκατά τα έκαναν, τη μαλακία να αποχοριστούν δεν μπόρεσαν, διότι απλό το θέμα ήταν, απ' το σπίτι σου για ψώνια έβγζινες και στο σπίτι σου κατέληγες με το καλάθι άδειο, αφού γύρω γύρω και ξανά τον κύκλο μόνο έκανες χωρίς κανέναν λόγο.


Και οι Θεοί τσατίστηκαν και χαλασμένα απορυπαντικά στους ρασοφόρους στείλανε και αυτά τα μαύρα που φορούσανε κάτασπρα στο πίτσ φιτίλι έγιναν.
Έτσι αναγκάστηκαν και τα ρολόγια να διορθώσουν, και τους εργολάβους να πουν σωστή δουλειά να κάνουν, αλλά και απ' τους συνανθρώπους τους συγνώμη να ζητήσουν που για 10 μέρες, το κατόρθωμά τους για τόσο κράτησε, αναστάτωση και σύγχηση προκάλεσαν.