Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κεραυνός στο Βατικανό ...!!!

Κεραυνός χτύπησε το κέντρο τη Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας!


Ποιοί ευθύνονται;
Γιατί το έκαναν;
Που αποσκοπούν;
Τη τους ενόχλησε;
Την υπόθεση ερεύνησε η C.I.A., η Mossad, η ανασυστάμενη KGB, η  δικιά μας Ε.Υ.Π. η interpol, ενώ ενδιαφέρων έχουν δείξει και οι illuminati.
Και μετά από επίπονες έρευνες όλοι, μα όλοι κατέληξαν στα εξής πρόσωπα:


α) Ο θεός Δίας που εκνευρίστηκε ταμάλα με την τρόικα, αφού η αποτυχημένη οικονομική πολιτική της ενόχλησε την πανέμορφη Άνθεμις, αποσπώντας την σωματικά από την κλίνη του θεού, μιας και της ήρθε χαράτσι για το κοτέτσι (χρησιμοποιούσε ηλεκτρικό ρεύμα για να έχει τις κότες σε αγρυπνία για να κάνουν αυγά), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την απαυτώσει.


β) Οι Thundercats που ενοχλήθηκαν από την άνοδο της τιμής της σοκολάτας και τη στιλιστική στασιμότητα της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ.


γ) Ο μεγαλοσυνδικαλιστής και πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-Δ.Ε.Η. Νίκος Φωτόπουλος που δημιούργησε συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού υπερνικώντας τη φυσική αντίσταση που προβάλλει ο ατμοσφαιρικός αέρας στη δίοδο ενός ηλεκτρικού ρεύματος, διότι διαφωνεί με το ενιαίο μισθολόγιο, τις μετατάξεις, την εφεδρεία και τις επιστρατεύσεις.


δ) Ο Οινοκράτης, που εδώ και μέρες πειραματίζεται με την υψηλή τάση, μπερδεύοντας ακόμα και το ευρωπαϊκό κέντρο ενέργειας, και όλα αυτό για να αποδείξει πως οι θερμοσίφωνες μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και μισοφασικό ρεύμα, ενώ τριφασικό και τετραφασικό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται, κατά την άποψή του πάντα, για την εκκίνηση βαρέων δομικών μηχανημάταν, όταν αυτά ξεμένουν από μπαταρία.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος