Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Οινοκράτης channel

Και μετά τον δικαιολογημένο σάλο που έχει ξεσπάσει εναντίων της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ. για την μη περαιτέρω αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, αλλά και την αποκάλυψη πως Τούρκος επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος στον χώρο των media θέλει σώνει και καλά να φτιάξει στην Ελλάδα τηλεοπτικό σταθμό δείχνοντας τους κατσικοφαγομένους κήπους του Μαχμούτ πάσα και τον γκαντέμικο έρωτα της Φατμιζέ και του Μουράτ, συμβάλλοντας έτσι στην πολυπόθητη ανάπτυξη, ο Οινοκράτης δεν άντεξε και προχώρησε μονομερώς στην δημιουργία ενός δικού του τηλεοπτικού σταθμού,


ενός σταθμού που έλειπε από την ελληνική πραγματικότητα, ενός σταθμού που πρέπει όπως και δήποτε να βρίσκεται στους δέκτες κάθε σπιτιού, ενός σταθμού που θα δώσει άλλη βαρύτητα στην ελληνική τηλεόραση,


θέτοντας ερωτήματα και βάζοντας στόχους, κινούμενους και ακίνητους στη μέση ελληνική οικογένεια.


Ο σταθμός θα εκπέμπει, σε πείσμα όλων, σήμα αναλογικό, με πλείστες εκπομπές φυσιολατρικού περιεχομένου, φέρνοντας έτσι το φυσικό περιβάλλον μπροστά στα μούτρα σας.
Μάλιστα, και με τη βοήθεια του θεού Διόνυσου, η φύση θα ζωντανεύει μπροστά σας,


ενώ ο θεός Ασκληπιός θα αναλάβει να ναρκώσει και να κοιμίσει τα τυχόν άγρια θηρία, λιοντάρια, ύαινες, φάλαινες και καρχαρίες, που ενδεχομένως να σκέφτονται να εισβάλουν στο σαλόνι σας.
Ο σταθμός που θα παρακολουθείτε δεν θα σας κοστίζει τίποτα, μιας και η τηλεόραση δε θα χρεώνεται με ρεύμα, διότι θα το κλέβει ο θεός Ερμής από τη Δ.Ε.Η.
Και όποιος κίναιδος τολμήσει να την αποκρατικοποιήσει, ο θεός Δίας αστροπελέκια στα οπίσθιά του θα ρίξει και αλίμονό του.
Οινοκράτης  channel και καλή σας θέαση.

κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος