Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Οι κοπριές του Αυγεία στο Βερολίνο!!!

Ποιος μπαγλαμάς άλλαξε την ροή των ποταμών Πηνειού και Αλφειού, και τώρα αυτοί εκβάλουν στο Βερολίνο, και ποιο συγκεκριμένα εντός της καγκελαρίας;
Την ερώτηση αυτή έκανε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τα δύο αυτά ποτάμια καθάριζαν τις κοπριές από τους στάβλους του Αυγεία, ο οποίος και αντάλλαξε τα 3.000 βόδια του


με αιγοπρόβατα, και τώρα 60 τόνοι ενισχυμένων αιγοπρόβειων κοπρολυμάτων εισρέουν στην γερμανική καγκελαρία, κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική και δημιουργώντας πατήματα για θερμά πολιτικά επεισόδια, που μπορεί, αναλόγως με τα φεγγάρια , να εξελιχθούν και σε σίριαλ.
Την υπόθεση ανέλαβε να εξιχνιάσει, μεταξύ άλλων, και ο δαιμόνιος και πανταχού παρών, ή έστω όπου υπάρχει γάμος και χαρά, Οινοκράτης.
Ο Οινοκράτης, και αφού μελέτησε καλά τον χώρο,


και μετά από συνομιλίες με κατοίκους της περιοχής, κατέληξε στο συμπέρασμα πως κάποιος πρώην πολιτικός 


προκάλεσε την συγκεκριμένη δολιοφθορά, ικανοποιώντας κελεύσματα της τοπικής κοινωνίας που ήθελε την τιμωρία των αλαζόνων Γερμανών.
Τα όνομα του πολιτικού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά όπως αναφέρουν πηγές της commission, αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, μιας και ο εν λόγω πολιτικός ξέχασε το σακάκι του του και το δεξιό κορδόνι των παπουτσιών του, ίχνη που θεωρούνται πάρα πολλά και ικανά για να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος