Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΙ.ΚΡΑ. Το νέο μου κόμμα!

Συνέλληνες καλησπέρα σας.
Αισθάνομαι, και μετά από πολλά βράδια αγρυπνίας και  περισυλλογής, να σας ανακοινώσω το νέο μου πολιτικό εγχείρημα.
Πρόκειται για το νέο πολιτικό σχηματισμό, που κατέθεσα χθες στο πρωτοδικείο Αχαρνών, και φέρει την ονομασία ΠΙ.ΚΡΑ., δηλαδή Πίνω Κρασί..


Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την ενέργεια ήταν οι διαμαρτυρίες πολλών ανδρών ανά την ελληνική επικράτεια, οι οποίοι παραπονιόντουσαν πως οι γυναίκες τους τους συμπεριφέρονταν σαν κατσαρίδες, αφού τους περίμεναν στην πότρα, και με το που τους έβλεπαν τους πετούσαν παντόφλα.
Και όλα αυτά μετά τα συμπόσια οινολογίας.


Το νέο μου κόμμα λοιπόν, το οποίο και σας καλώ να ψηφίσετε, έχει καταστατικό με άρθρο 1ο να γίνουμε τηγανοφόροι, έτσι ώστε με το τηγάνι στα χέρια να προστατευόμαστε από τις παντοφλιές, και αν δούμε ότι η σύζυγος τις ρίχνει κατά ριππάς, τότε της φοράμε καπέλο το τηγάνι.
Το 2ο άρθρο προβλέπει την αγορά άρματος με πυραντλίες, έτσι ώστε και αν τα τηγάνια δεν φτουρήσουν, να τις κάνουμε μουσκίδι.
3ο άρθρο δεν υπάρχει προς το παρόν, διότι και εγώ ως αρχηγός κόλλησα σε οινοποσία και τα έβλεπα όλα κάπως.
Και μην ξεχάσω.
Δεσμεύομαι να αποποινηκοποιηθεί η στήριξη με το κεφάλι στον τοίχο για όσους κατουρούν μετά από κρασοκατάνυξη.
Διότι μόνο αυτοί ξέρουν τη πάει να πει μεθύσι.


Έτσι θα ξανάρθουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, δηλαδή ο άντρας θα αποκτήσει και πάλι τη θέση που του αρμόζει, και δεν θα αισθάνεται κυνηγημένος, κατά συνέπεια θα ασκεί τα λειτουγικά-συζιγικά του καθήκοντα χωρίς αποσυντονισμούς και θα υπάρχει ηρεμία στο σπίτι,


και οι μέρες θα κυλούν όμορφα και χαλαρά.
Πιστεύω στην ψήφο σας και εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος