Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αρνιά, κατσίκια και λαμπάδες ...

Και όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστος ενημέρωσε την εταιρεία προστασίας απόρων κορασίδων και νοικοκυρών, πως σε αποθήκη με στέγη αμιάντου κάποιοι ασυνείδητοι αποθήκευσαν, με σκοπό να διοχετεύσουν στην αγορά αρνιά και κατσίκια με χαίτες οπλές και χαλινάρια!
Ο Οινοκράτης, που για ιδεολογικούς λόγους αντιτίθεται σε κάθε είδους μετάλλαξη, είτε αυτή από αξιοποίηση γίνεται ξεπούλημα, είτε από μετακίνηση απόλυση, θέλησε, και με βάση πάντοτε το πνεύμα των ημερών, να προσφέρει μια λαμπάδα, αλλιώτικη όμως από τις άλλες.


Και έτσι πήρε την απόφαση να την ανάψει στη στέγη.



Το καλοσκέφτηκε όμως και έκανε ένα βήμα προς τα μέσα, στο εσωτερικό της επικίνδυνης για την δημόσια υγεία αποθήκης, αφού αν τα προϊόντα καταλήξουν στο πιάτο του καταναλωτή και από κει στο στομάχι του, όχι μόνο ο έρωτας δεν θα περάσει, αλλά ούτε και ο Χάρος, απ' τα πολλά αέρια, και άναψε την λαμπάδα.


Κάποιος όμως εγκάθετος μπαγλαμάς την άρπαξε και την τοποθέτησε σε παρακείμενο φορτηγάκι.


Το φορτηγάκι, που έφερε τεχνολογικό εξοπλισμό καταγραφής οπτικού και φωνητικού υλικού, καθώς και δύο πορνοταινίες παραγωγής 2007, καταστράφηκε ολοσχερώς, ανήκε στην τρόικα, και είχε ως σκοπό να παρακολουθεί κάθε ύποπτη κίνηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, το Πεδίο του Άρεως και τον ζωολογικό κήπο.
Όσο για τα αρνιά και τα κατσίκια, προσοχή.
Αν δείτε τα μάτια πράσινα, δεν είναι Άλιεν.
Και αν έχετε αέρια, μην πανικοβληθείτε, απλά τα καταναλώσατε εν αγνοία σας, φάτε μπόλικα ακτινίδια με σαντιγί.
κείμενο: Θεοδωρίδης Βλαδίμηρος